На 7 май Киара Ферани навърши 35 години и за да ги отпразнува, отиде в Палермо. Преди 4 години тя вдигна именно в Сицилия сватба с рапъра Федец, от когото има две деца – Лео и Витория. Най-известният инфлуенсър в света, каквато е италианката, вече има 26,9 млн.последователи в инстаграм.

Киара Ферани на 35-ия си рожден ден с мъжа си Федец
Киара Ферани на 35-ия си рожден ден с мъжа си Федец

Русокосото момиче със сини очи на 35 г. е предприемачът в дигиталната сфера, който показа повече от който и да е друг в света, че може да комбинира най-добре дрехи, обувки и аксесоари. Започналата през 2009 г. с блога си за мода The Blonde Salad Киара 13 години по-късно вече е феномен и пример за бизнес модел, който се изучава както в средните училища на Апенините, така и в Харвард. Днес тя е най-успешният комуникатор в социалните мрежи. Киара изгради през годините не само персонажа си в инстаграм, а и цяла империя в дигиталната сфера. Тя печели от милионите си последователи, но най-вече от собствената си марка за дрехи, обувки и козметика. Освен това е и рекламно лице на най-известните фирми за мода в света.

Киара отпразнува юбилея си в Палермо
Киара отпразнува юбилея си в Палермо

Само преди дни Киара и Федец участваха и в най-светското събитие на годината – Мет Гала в Ню Йорк, където обаче италианката беше поканена още през 2015 г. като пионер в дигиталната сфера. Както сподели самата Ферани, навремето тя отишла на събитието в период, в който живеела в Лос Анджелис и не се чувствала комфортно в тогавашната си връзка. Днес тя живее в Милано и е щастлива с 4-членното си семейство.

Родената в Кремона през 1987 г. италианка много често „вкарва” в играта и своите близки – двете си сестри Франческа и Валентина, и майка си Марина ди Гуардо. Заедно четирите жени лансират много често марки козметика или облекло.

Ферани има почти 27 млн.последователи в инстаграм
Ферани има почти 27 млн.последователи в инстаграм

Звезди са обаче и децата на Киара - Лео на 4 г., и Витория, на 1, които също се снимат с родителите и кучето си. Всички те отпразнуваха сега 35-ия рожден ден на Ферани в красивата Вила Иджиеа в Палермо. До Киара е плътно съпругът й Федец, който неотдавна претърпя операция от тумор на панкреаса, в резултат на което отслабна с 10 кг. Музикантът също е звезда в инстаграм, където има 13,8 млн.последователи.