В Бургас три дами се явиха при проф. Костадин Ангелов с еднакъв написан текст от името на медицинската сестра Стоянова от добричката болница - коя е истинската, не се разбра

30 минути здравният министър Костадин Ангелов отговаря днес на въпросите на 3 дами в Бургас , които се появиха от името на синдикати на медицинските сестри на Мая Илиева.

Докато професорът даваше информация пред местните медии за организацията на здравната мрежа в областта, за оперативната ситуация с Кризисния щаб, за туристическия сезон в условията на КОВИД, трите дами се представиха като ...една медицинска сестра, подкрепяща палатката пред здравното министерство.

За иновативния подход, видимо от кадри на репортери, беше избрано четенето от лист, на който пишеше: "Казвам се Диана Стоянова, мед.сестра в добричката болница".

Текстът, написан с едър шрифт, държат и следват и трите жени от "синдиката".

Без да разбере коя е истинската Диана , здравният министър в продължение на 30 минути отговаря пред медии на въпросите й , след като преди това беше разпитан от журналистите по целия дневен ред на българското здравеопазване.