Чобанови и Сиромашки - двете приятелски семейства, главни герои в комедията “Ол Инклузив”, се отправят на зимни приключения в третия сезон на сериала на Нова тв.

Ако в началото му зрителите се смяха с тях, докато гледаха как си изкарват на почивката си в Царево, а след това и във Велинград, сега двете семейства ги очаква щура снежна зимна ваканция в Банско. Дестинацията е толкова ключова, че курортното градче става главно действащо лице в продължението на сериала. Ненчо Балабанов и Елена Атанасова като семейство Чобанови

Ненчо Балабанов и Елена Атанасова като семейство Чобанови

“Както винаги с героите от “Ол Инклузив” ще е много весело, но те ще се изправят и пред доста премеждия, които ги завихрят във вълнуваща въртележка от комични събития по време на почивката в Банско. Едно от предизвикателствата за героите в новия сезон е да разберат каква е цената на приятелството и какво е значението му за всеки един от тях. Другата основна тема на третия сезон е свързаността ни с българските традиции и фолклор, които са заложени у всеки от нас. Ако връзката ни с този корен е хармонична, тя ни прави по-щастливи и пълноценни като хора”, разказва продуцентът Краси Ванков.

В третия сезон зрителите отново ще видят познатите актьори в главни роли. Ненчо Балабанов и колежката му Елена Атанасова ще са съпрузите Христо и Марияна Чобанови, а Любен Кънев и София Маринкова - Пламен и Елена Сиромашки. Те и колегите им заминаха за Банско, където и на студ, и на сняг работят пред камерата. Йоанна Начева играе дъщеря на Марияна и Христо Чобанови

Йоанна Начева играе дъщеря на Марияна и Христо Чобанови

Всъщност снимките в курорта продължават и сега и всички са добре подготвени за зимните условия там. “Освен топлото облекло обаче най-добра работа върши страхотното настроение на екипа. Този екип от сезон 1 е като едно семейство, спойката помежду ни се получи идеално от самото начало. Завързахме много приятелства и така се работи с едно наистина уникално настроение.

Ние си го считаме вече като семейна ваканция, която чакаме с нетърпение всеки сезон. Актьорите живеят заедно през цялото време на снимачния процес за разлика от снимките на всички останали сериали. Това създава още по-семейно и ваканционно настроение. С невероятно положителни емоции се снима всеки ден, а след снимки оставаме пак заедно. Голям смях пада. Настроението е страхотно, това си личи и на екран”, разказват от продукцията. Нели Монеджикова играе ролята на майка на Елена Сиромашка.

Нели Монеджикова играе ролята на майка на Елена Сиромашка.

Забавните случки са не само по сценарий за пред зрителите, а продължават и след като спре камерата. Вечер, когато приключи работният ден, всички се събират заедно и не спират да се шегуват. Когато имат по някоя почивка между сцените, актьорите не пропускат да отморят в спа центъра или да се разходят в най-романтичната старинна част на Банско.

“Сигурни сме, че нашата радост, забавление и приятелска атмосфера от снимките се предават на екрана и оттам към зрителите. Те определено имат нужда от един такъв позитивен филм като “Ол Инклузив” с всичките му чисто човешки послания. Един сериал за доброто, семейството и приятелството. Неща, за които от време на време сме склонни да забравяме в забързаното ни ежедневие”, казват от екипа.

Както винаги, и сега към актьорския състав ще се присъединят няколко нови попълнения и така в сюжета ще влязат още герои. В образа на един от новите персонажи ще се превъплъти актьорът Юлиян Малинов, който играе в няколко от най-харесваните постановки на театър “София”. Покрай неговия герой ще има доста обрати в сюжета на “Ол Инклузив”. Двете семейства се отправят на снежни приключения в Банско.
СНИМКИ: КРАСЕНА АНГЕЛОВА/ NOVA

Двете семейства се отправят на снежни приключения в Банско. СНИМКИ: КРАСЕНА АНГЕЛОВА/ NOVA

В снимките на третия сезон се случва да се включат туристи или местни хора от Банско, като някои дори получават малки роли. Участието им не е случайно - продуцентите много държат на него и затова преди да започнат снимките в Банско, още при подготовката на третия сезон, правят няколко предварителни кастинга на място. Вярват, че жителите на един град също са част от неговия облик - допълват атмосферата и я правят автентична. Затова винаги, когато снимат някъде - било то на море или планина, искат да се потопят изцяло в атмосферата на това място и задължително канят местните да участват в снимките на сериала, а те го правят с голям интерес.

Така например в третия сезон в ролята на рецепционистка в хотела влиза актрисата Силвия Терзиева, която живее в Банско.

“Желанието ни е да бъдат показани красотата на Банско, фолклорът и историята на този град. Всяко кътче у нас носи своя дух и енергия, това е нашето богатство. Идеята е заедно да преоткрием България - да намерим нова енергия, нова сила и нова емоция, за да бъдат припомнени българските курорти на зрителите, защото определено има какво да видим у нас. Всички тези неща влизат в синхрон с мотото, което екипът ни има като мисия - “Да преоткрием красивата ни България”, казва още продуцентът Краси Ванков.

“Ол Инклузив” тръгва на 5 март, петък, от 20 ч по Нова тв.