95-годишна почитателка на Рафаел Надал го трогна след най-голямото му разочарование за сезона - загубата от Александър Зверев на четвъртфинал на Мастърс турнира в Мадрид. Така той отпадна за втори път на такава фаза от надпревара ATP 1000 на червено за сезона. 

След мача Надал се срещна с почитателка на име Мануела Наваро, предаде dir.bg.

Тя е на 95 години, а нейният внук Карлос бе направил и невъзможното да е на трибуните за мача.

Той написа в деня преди мача в туитър публикация, която придоби огромна популярност и, оказа се, е стигнала до самия Надал.

Камерите показаха няколко пъти Мануела на първите редове по време на мача, а след него, разочарованият Рафа не забрави за своята най-ревностна фенка.

Срещнаха се пред съблекалните, тя - нисичка и мъничка пред огромния спортен идол пред себе си. А той - тотално останал без думи и трогнат от историята. Какво са си казали?

Надал отказа да говори за срещата с жената, видимо емоционално разтърсен от нея.

Час по-късно той коментира мача със Зверев на пресконференция и обяви, че е играл "катастрофално", като няма обяснение защо е така.

В Монте Карло Рафа също спря преди полуфиналите, а такъв двоен провал за него в сезона на клей не се е случвал от 2006 г. Предстои Мастърс турнира в Рим, а след него идва "Ролан Гарос" - все състезания, където се очаква пак Матадора да доминира.