Лек автомобил с 6-месечно бебе в нето се запали при катастрофа в Бургас през нощта на 22 юни. За щастие бебето не е пострадало сериозно. То е настанено в УМБАЛ Бургас за наблюдение. Леко ранени са 16-годишно момиче и  водачът на автомобила, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Инцидентът станал  около 22.30 ч. на кръстовището на ул."Захари Стоянов" и "Георги Папаянов". При ляв завой "Пежо 307", управлявано от 28-годишен бургазлия, отнел предимството и блъснал правомерно движещ се "Форд Мондео". От удара пежото отскочило и се блъснало в спрелия и изчакващ да завие наляво лек автомобил "Ауди Q 2“, управляван от 41- годишен бургазлия. Вследствие на удара фордът се запалил. Пламъците са потушени от екип огнеборци, които пристигнали светкавично.

Водачът на запалената кола получил скъсан менискус, фрактура на стъпалото и травма на гръдния кош, а 16 - годишно момиче е откарано в болница с общи наранявания. След прегледите детето е освободено за лечение вкъщи. Бебето обаче е оставено за наблюдение в  отделението по неврохирургия.